Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Segítség kéne a színezésben....

Segítség kéne a színezésben. Hogy tanuljam meg?

Figyelt kérdés

Szeretném kiszínezni a rajzaim de nem akarok mindent egyszínűre. Az más ha valamit lemásolok pl. egy macskát vagy rajzfilmfigurát. Az megy és tudom az árnyalatokat mert látom de ha fejből rajzolok egy sárkányt honnan tudjam az árnyalatokat? Hogy csináljam hogy élethű legyen? Amúgy a olyasmi típusú sárkányokat rajzolok amik ebben a könyvben vannak csak kicsit más stílusán: Sárkányok könyve rajzolóknak De nem is a sárkányok a lényegesek mert mást is rajzolok. Van pár rajzom de nem merem őket kiszínezni mert már párat elrontottam. Az interneten sehol se találok erről leírást.

12/L

2013. aug. 10. 17:19
 1/6 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem írni hogy színes ceruzára gondolok.
2013. aug. 10. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás
2013. aug. 10. 18:30
 3/6 A kérdező kommentje:
De nincs valami oldal ami leírja mire kell odafigyelnem?
2013. aug. 10. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
találd ki, honnan jön a fény, és fénytől távolodva színezd világostól egyre sötétebbre.
2013. aug. 12. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahol fény éri,ott világos,ahol valami a fény útjába esik,ott sötétebb.

Árnyékolás! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Wl3HW7lSrN8

2013. aug. 13. 14:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a videót! Sokat segített!
2013. aug. 14. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!