Szerintetek milyen lett?
2013. aug. 10. 12:44
1/9 anonim válasza:
Elmegy, de nem a rajzolásból fogsz megélni. A fotóid még elmennek, de a szép tájképek nem a photoshoppal születnek nagyrészt...
2/9 A kérdező kommentje:
Hobbiként űzöm mind a kettőt. :)Meg, hát még csak 12 vagyok.
2013. aug. 10. 13:30
3/9 anonim válasza:
Sima. Nem mondom azt rá, hogy úúúmegááá, de nem is rossz.
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszenek a rajzaid,meg a fotóid is.Ügyes vagy.:-)
6/9 anonim válasza:
az alak jó, de az árnyékoláson van mit javítani
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki! :) Tudom, hogy az árnyékolást elszúrtam.. :/
2013. aug. 10. 21:10
8/9 anonim válasza:
nem szúrtál el semmit. szerintme nem sötét, de kéne még bele pár tónus. sötétebbek is, meg kéne valami fény is bele..
pl mint itt. jo mundjuk ez vonalkás rajz, nem olyan mint a tiéd de látod rajta az árnyékokat és a fényeket.a fényeknél radírozz bele(vágd szét a radírt kis darabokra a megfelelő mérethez, hegyességhez ha kell.)
ha túl sötét lett egy egy tónusod akkor meg ne radirozz erösen mert csak maszatolod.
ha halványitani akarsz, csak nyomd rá a radirt erösen és ne huzd el.
maga a nyomás is felszedi a grafitot. probáld ki.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Már nem javítom ki, ez már úgy marad... De a legközelebbiekben megfogadom a tanácsodat! :)
2013. aug. 11. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!