Paint tool sai, hogy kéne megtanulnom használni?
Figyelt kérdés
mangát rajzolok, imádom, és most karácsonyra kapok egy Wacom Bamboo Manga digitális rajztáblát, elég jól rajzolok szerintem ahhoz hogy használjam, ha számít valamit a vásárlásban bal kezes vagyok... és a fent írt programot szeretném használni, hogy tanulhatnék meg vele, (főként árnyékolás, színezés)2013. aug. 7. 21:15
1/7 anonim válasza:
Ez egy végtelenül egyszerű kis program, többnyire úgy ,hogy próbálgatod, fogsz egy üres réteget és minden eszközt kipróbálsz rajta. Ha ez nem lenne elég ezekből nézegess párat:
http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+use+paint..
2/7 anonim válasza:
Tényleg könnyen kezelhető program, és nagyon jó rajtolásra. Amúgy egy fordítással és kattintással a tábla bal kezessé alakítható.
3/7 A kérdező kommentje:
:) köszi
2013. aug. 8. 22:23
5/7 anonim válasza:
hát ez a technikádtól is függ... nekem egy ilyen köbö 2-3 nap minimum lenne, bár én nem tudok egyhuzamban sokat rajzolni, mindig csak lassacskán haladok.
6/7 Beuska2002 válasza:
Ez igazából nem is válasz hanem kérdés!Honnan töltötted le a Paint tool SAI-t?
Köszönöm előre is a válaszodat!
7/7 anonim válasza:
Van egy magyar felhasználó Youtube - on, és Paint Tool Sai tutorialokat készít. Van közöttük színezés tutorial, amiben az árnyékolásban is segít. Itt a csatorna linkje:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!