Aria AG-20X gitárkombó-ból hogyan hozzam ki a legjobbat?
Figyelt kérdés
Kaptam, s van rajta torzítás, viszont próbáltam beállítani, nem szép a hangja. Olyan a hangja mint amikor a szél fúj a telefonba. Nincs valakinek ilyenje, hogy segítsen kicsit?2013. aug. 7. 13:40
1/10 anonim válasza:
Mindent középre, aztán onnan kell finomítani.
Távsegítséget ilyesmiben nem lehet nyújtani.
Ha valaki ért hozzá és tudja mit akar hallani akkor fél perc kb belőni.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egyébként, ez a márka jónak számít?
2013. aug. 7. 14:32
3/10 anonim válasza:
Nem túlzottan, de ilyen méretű/jellegű gyakorló kombóban nincsenek olyan hatalmas különbségek.
4/10 A kérdező kommentje:
Kb. mennyiért lehetne eladni? Egy Line 6 spider-re gyűjtök most.
2013. aug. 7. 14:37
5/10 anonim válasza:
20000 az új ára, 12-14 körül szerintem reális.
6/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a gyors választ. :D
2013. aug. 7. 14:40
7/10 anonim válasza:
nekem is volt ilyenem (bár én 8ezerért adtam tovább:D)
Szerintem szar a torzítása. Nagyon gyenge, ha a gain maxon van, akkor is csak egy gyenge overdriveot kapunk, kevés magassal. Nekem segített rajta egy plusz pedál, talán danelectro (csak hogy olcsó erősítőhöz olcsó pedált használjak), ehhez igazából jó volt. A gyári torzítók általában jobbak a kispedáloknál, de ennek tényleg nagyon rossz volt.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak nekem nem jön össze a jó hangzás. Inkább eladom. ;)
2013. aug. 8. 11:39
9/10 anonim válasza:
Bölcs döntés, hogy eladod :) A Line6 cuccok nagyon szépen szólnak, ég és föld lesz ehhez képest, bár ez az árukon is meglátszik...
10/10 A kérdező kommentje:
Ugyan meglátszik az ár külömbség, de inkább gyűjtök most pézt, s később lesz hosszútávra egy jó kis kombóm. :d
2013. aug. 9. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!