Ennyire megsértődtél, hogy már ki is törölted? :) Nem elérhető a linked.
Egyébként igazuk van a többieknek abban, hogy mi a fenéért angolul írod? Magyar vagy, magyar oldalra küldöd be magyar embereknek, de angolul írod. Nem őt minősítette ez, hanem téged. Nevetséges vagy, hogy asszed, hogy az angoltudás valami felemelő kulturális érték. Én németes voltam egész életemben, szóval biztos szánalmas vagyok, hogy nem tudok olyan jól angolul.
Kedves poet1!
Elnézésedet kérem, de főleg a hatalmas nyelvtudásodnak megfelelően nem értem, miért esett volna nehezen érdemlegesen válaszolni.
"Alapvető illem lenne, hogy nem teszel fel egy olyan kérdést, melynek tartalma nem biztos hogy mindenkinek érthető mert nyelvtudáshoz van kötve."
Ha van egy kérdés mondjuk itt a vallás rovatban, mondjuk a Koránról, akkor alapvető illem, hogyha semmit sem tudok róla, akkor nem válaszolok rá. Én ilyenkor nem érzem magam megsértve, pedig az a kérdés nem mindenkinek érthető, mert vallási jártassághoz van kötve. :) Sőt szerintem a muszlimok sem sértődnek meg a sok bibliai kérdés láttán.
Kedves 6-os!
Nem sértődtem meg, csak semmi szükségem arra, hogy még öt ember leírja, hogy sz@r. Én értek a szóból. Most el is ásom magam szégyenemben, mert milyen magyar az, aki akármit is le mer írni más nyelven, főleg a gonosz imperialistákén! :)
"Nevetséges vagy, hogy asszed, hogy az angoltudás valami felemelő kulturális érték. Én németes voltam egész életemben, szóval biztos szánalmas vagyok, hogy nem tudok olyan jól angolul."
Ilyet hol írtam? Képzeld németből is van nyelvvizsgám, ettől még nem állok azok felett, akik nem tanultak idegen nyelveket. De azért mégiscsak van köztem és köztük különbség.
Kedves hunbula!
Ha tényleg érdekel, akkor elküldöm neked priviben ezt a sz@rt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!