Mi van, ha sablonos? Figyelj, neki ez tetszik. Ehhez volt kedve, ezt akarta rajzolni. Én sem fogok lemondani a mangarajzolásról, mert rajtam kívül több millióan űzik. Nem érdekel a többi, a saját boldogságom a fontos! :D
Egyébként ruhát már jól tudsz ábrázolni, én is azt mondom, hogy inkább az arcokra kellene most hangsúlyt fektetni, hogy azt is gyakorold.
Gondolom, meglátta a képet és úgy gondolta, akkor ezt lerajzolom. Én mai napig sokszor képről másolok, mostanában kezdtem fejből, de ehhez még sok-sok megfigyelés kell (Ja, ha valakit érdekelne: [link] nem felvágni, csak hogy lássátok, milyen szintekről írogatok) - és igen, tudom, nekem is rengeteget kell még fejlődnöm.
A kérdezőnek annyit mondanék, volt abban igazság, amiket az előző, építő jelleggel tanácsoló hozzászólók írtak. Viszont az sem mindegy, hány éves vagy. És igen, ha gyakorolsz, képes leszel ugyanúgy térben rajzolni (van egy technika, amely segítségével nagyon sok mindent látsz majd meg bizonyos tárgyakon, testrészeken: gyurmából "szobrássz" ki különböző dolgokat: füleket, szájakat, fejeket, testeket, tárgyakat! Meg fogod látni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!