Mit gondoltok a rajzomról?
Figyelt kérdés
Holnapra kéne készen bevinni, tájképeket készítünk. Én a sivatagot választottam, de nagyon félek mert az egyik barátnőm azt mondta nem lett szép :(
Szerintetek mit javítsak még rajta, hogy hitelesebb legyen? (a rajz még nincs teljesen kész, a fehér részt még be fogom fejezni. Amúgy A/5-ös rajzlapon van.)
Üdv! 12/L
2013. jan. 10. 14:52
1/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, nekem tetszik:)
21/F
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. jan. 10. 15:04
3/19 anonim válasza:
jó ,de a nap mellett az éboltot egy kicsit kékesre festeném,a homokot meg világosabbbra.....de amúgy tényleg jó !!!!!
4/19 anonim válasza:
nincs ezzel semmi baj, viszont feldobhatnád, ha a pálmának és a tevének árnyékot rajzolnál a homokra (ugye a nap hátul van, tehát ide előre vetett árnyék kell, méghozzá hosszan)
5/19 anonim válasza:
Szerintem szépen rajzoltál! Különösen tetszik, ahogyan árnyékoltad a homokot. :)
23/N
6/19 A kérdező kommentje:
Húú, rendben köszönöm szépen, megfogadom a tanácsokat :)
2013. jan. 10. 15:12
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. jan. 10. 16:54
9/19 anonim válasza:
12 évesen ez istenkirály :)
Legközelebb arra figyelj, hogy ne rakj középre mindent, mert az unalmassá teszi. Elsőre ajánlom, hogy olvasgass az aranymetszésről, aztán később már teljesen önállóan rajzolhatod úgy, hogy az vezesse az ember szemét.
10/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tanácsot :)
2013. jan. 12. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!