Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek szép ez a rajzom?

Szerintetek szép ez a rajzom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. jún. 27. 18:23
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
hát én angolul fogok tanulni elég sok tantárgyat, meg mellette még más nyelveket, és a közelben rendes művészeti suli nincs is... erre gondoltam hogy a szüleim nem íratnának be egy "egyszerűbb" művészeti suliba.
2013. jún. 27. 21:05
 22/41 anonim ***** válasza:

Szerintem egész jók.

Amúgy ha nem is művészeti suliba mész, autodidakta (önfejlesztő) módon megpróbálhatsz tanulni, van akinek úgy is jól megy a tanulás. Főleg az internet nagyon sokat segíthet ebben, és könyvekből is elég sok van, esetleg kereshetsz valamilyen rajzszakkört.

2013. jún. 28. 12:57
 23/41 anonim ***** válasza:

Nagyon szépek. :D

A 2. képen a lány véletlenül nem Sonette Morte (Kaszás Csenge)? Valahogy ő ugrott be róla.

Csak így tovább! :D

2013. jún. 28. 18:15
 24/41 A kérdező kommentje:
nem ő :) csak úgy rajzoltam
2013. jún. 28. 18:19
 25/41 anonim ***** válasza:

# 16/24-re: Velem is ez volt a halyzet ...

A kommentelőnek, aki a kemény művészeti sulit emlegette: biztos vagyok benne, hogy az a suli is kemény, de pl az én szüleim sem hitték el, és az volt az általános vélemény, hogy rajzokat otthon is lehet csinálni, tanuljak valami értelmeset ... és engem is kétnyelvű iskolába írattak, pont mint a kérdezőt. Egyébként nem bántam meg, itthon is sokat tuftam fejlődni, mert komolyan érdekel a dolog, ne add fel! (Ha érdekel, írj privátot és küldök rajzot.)

22/L

2013. jún. 29. 08:52
 26/41 A kérdező kommentje:
küldtem üzit :)
2013. jún. 29. 12:11
 27/41 anonim ***** válasza:

Szerintem is tehetség vagy. :))

Gratulálok.

2013. jún. 30. 17:58
 28/41 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. jún. 30. 19:44
 29/41 anonim ***** válasza:

Én látatlanban azt tudom javasolni hogy járd tovább azt az iskolát amit elkezdtél, s ezzel párhuzmosan fejleszd ezt. manapság nem árt ha valaki több lábon áll, szakmája is van és tehetsége. (vagy ez nem szakiskola hanem gimi?)

akkor is jól jön majd idővel egy felsőfokú végzettség.

aztán a nagybetűs életben meglátod hogy mit tudsz kamatoztatni, a szakmádat vagy a tehetségedet.

mert sok tehetséges éhező művész van, úgyhogy önmagában a tehetség is kétesélyes hogy mire jó.

2013. júl. 1. 07:42
 30/41 A kérdező kommentje:
ez gimi nem szakiskola, és én is ezen gondolkoztam hogy nem elég ha jól tudok rajzolni, főleg Magyarországon...
2013. júl. 1. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!