Küldjetek nekem ötleteket azzal kapcsolatban hogy mit fessek. Tájképeket nem szeretek inkább tárgyakat (vázát nem), virágokat, állatokat egyebeket?
Kedves Kérdező!
Egyetértünk, tájat ne fess. Túl sok festék kell hozzá. A virágoknak a természet ad szép színt, azokat se kell lefestened. Valószínűleg az állatok elszaladnak, ha megpróbálod lefesteni őket (rosszabb esetben megharapnak). És mit szólnának a szülők, ha lefestenéd a gyerekeiket mondjuk zöldre!?
A tárgyak festése a legjobb ötlet. Én például egy faládát festettem tegnap előtt kékre, ma ebédidőben az ingem lecsószínűre. Este meg csokiszínre festem a képem, és a szófa kárpitját a tévé előtt.
Jó munkát!
Üdv R.
Akkor csak gyakorolj. Fejleszd a technikád,ha nincs konkrét ötleted. Nézegess képeket , keress inspirációt, másolj híres festők munkáiból.
Az hogy mivel fest valaki az nem határozza meg,hogy jó lesz a kép vagy sem, aki jó,annak mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!