Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Küldjetek nekem ötleteket...

Vikcsikart kérdése:

Küldjetek nekem ötleteket azzal kapcsolatban hogy mit fessek. Tájképeket nem szeretek inkább tárgyakat (vázát nem), virágokat, állatokat egyebeket?

Figyelt kérdés

2013. jún. 26. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egyebeket!
2013. jún. 26. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
retró lemezjátszó
2013. jún. 26. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Válassz ki egy tárgyat, és azt fesd le különféle fényviszonyok között. Hajnalpír, déli verőfény, vörös alkony, esős-borús félhomály, stb.
2013. jún. 26. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
ha igazi művész lennél, nem kérdeznéd meg, h mit fess, az jön magától, de mondjuk szénnel nagyon klassz ha virágokat rajzolsz, az még a festésnél is szebb
2013. jún. 26. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem tudod mit fess, akkor ne is fess semmit!
2013. jún. 26. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Kedves Kérdező!

Egyetértünk, tájat ne fess. Túl sok festék kell hozzá. A virágoknak a természet ad szép színt, azokat se kell lefestened. Valószínűleg az állatok elszaladnak, ha megpróbálod lefesteni őket (rosszabb esetben megharapnak). És mit szólnának a szülők, ha lefestenéd a gyerekeiket mondjuk zöldre!?

A tárgyak festése a legjobb ötlet. Én például egy faládát festettem tegnap előtt kékre, ma ebédidőben az ingem lecsószínűre. Este meg csokiszínre festem a képem, és a szófa kárpitját a tévé előtt.

Jó munkát!

Üdv R.

2013. jún. 26. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor csak gyakorolj. Fejleszd a technikád,ha nincs konkrét ötleted. Nézegess képeket , keress inspirációt, másolj híres festők munkáiból.

Az hogy mivel fest valaki az nem határozza meg,hogy jó lesz a kép vagy sem, aki jó,annak mindegy.

2013. jún. 27. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Fogj egy tükröt és magadat:)
2013. jún. 27. 10:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt meg kell kérdezni, akkor inkább tényleg semmit.
2013. jún. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!