Milyen könyvet, regényt tudnátok ajánlani?
Kedves Kérdező!
Én is tudok többféle könyvet ajánlani. De attól függ, mire kell? Növénygyűjteményt akarsz préselni benne? Vagy olvasni akarod? Vagy billeg az ágyad?
Üdv R.
köszönöm az eddigi válaszokat, holnap megyek a könyvtárba
és kedves 2. kommentelő, ha ágytámasznak kellene a könyv, akkor talán a régi matekkönyvemet használnám, nagyon vicces vagy
Kedves Kérdező!
A három lehetőségből egyet zártál ki, másik kettőt még nem. Szóval növénypréselésre kell, vagy olvasni?
Apropó, elég vastag a régi matekkönyved az lábának alátámasztásához?
És örülök, hogy viccesnek tartasz, jól esik. Nő a tisztelőim klubja, már ketten vagyunk benne.
Üdv R.
Eric Knight: Légy hű magadhoz
Szabó Magda (mind)
Graham Greene: Csendes amerikai, Emberi tényező, A szakítás, A számkivetett, A merénylet,
Vonnegut - tőle még nem olvastam, de érdekes lehet
6.-köszönöm, azt hiszem el leszek látva a nyárra könyvekkel :)
És "kedves R"!
Hát, elég béna lehet a szüneted, ha vadidegenekkel szórakozol.
Ajánlom, hogy a fent felsoroltakból válassz te is egyet, és olvasd el, és azzal szórakozz, ne velem. Köszi!
jaj hagyjátok már abba mint hülyültök, sztem a kérdező kicsit túl reagálod egyáltalán nem szórakozik veled a humora nem volt sértő, csak arra akarta felhívni a figyelmed, hogy nem mondtad meg mire kéne a könyv... nyilván olvasni, de ezen belül még meg lehetne jelölni pár dolgot
szereted-e ezt vagy azt stb...
mindegy
Ajánlom:
Tolkien: Gyűrűk ura 1-3, Hobbit
Asimov: Az istenek is
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!