Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek a hegedű női...

Szerintetek a hegedű női hangszer?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 11:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem sincs olyan hogy férfi vagy női hangszer de ha úgy nézzük ahogy a 9. válaszoló hogy pl a dob férfias a fuvola nőies akkor én a hegedűt a férfi nemhez kapcsolom :)
2013. jún. 24. 20:54
 12/17 anonim válasza:

Egy hangszer mitől női, vagy férfi? Semmitől...

Mi van, ha egy robot kezd el játszani egy hegedűn... mivel nemtelen így összeroppan az univerzum, vagy mi lesz???

2013. júl. 7. 19:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem úgy értve,ha elképzelek egy hangszert jelenesetben egy hegedűt akkor én ahhoz kapcsolnám a nemet hogy kit képzelek el rajta játszani,vagy hogy ismerőseik közül egy nő játszik rajta akkor ahhoz kapcsolom,vagy pl hogy több férfit vagy nőt lát hegedülni.Lehet hogy ez hülyeség de én azért írtam hogy a férfiakhoz kapcsolnám mert az én hegedű tanárom férfi szintén abban az iskolában van meg egy férfi hegedű tanár nem is beszélve a híres hegedűsökre én legalábbis csak férfiakat ismerek,és ott vannak a híres zeneszerzők is.(Vivaldi,Bach stb)
2013. júl. 7. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:

én szerintem van női hangszer :D például szerintem a hárfa kifejezetten nem áll jól férfiaknak. viszont a hegedű az olyan hogy függ attól hogy mit játszanak rajta, mert ha mulatós népzene vagy cigányzene akkor 99% férfi, nem is tudnám nőt elképzelni, de ha mondjuk egy áriát hallunk rajta akkor az nem lehet férfias (persze nem azt jelenti hogy férfi nem játszhatja, meg nem áll jól neki) hanem gyengéd és azt inkább nők kezében képzelem el.

de igazat megvallva valóban nem létezik olyan hogy női meg férfi hangszer.. ízlések és pofonok hogy melyik kinek milyennek tűnnek

2013. júl. 25. 04:52
 15/17 anonim válasza:
Szerintem igenis van olyan, hogy férfi és női hangszer, de emellett nem zárnám ki azt, hogy van uniszex is. Előttem írták a hárfát, az teljesen női, de ott van a középkorban, a bárdok által hazsnált lant. Na azt meg egy nő kezében nem tudom elképzelni. Szóval igenis van, hogy egy hangszerhez hozzákapcsolunk egy nemet. Padatrssűűsűsű
2017. ápr. 15. 02:11
 16/17 anonim válasza:
Amikor én elkezdtem zongorázni még anno 12 éve sok embertől megkaptam hogy az lányoknak való hangszer amit sose értettem... Viszont mostanság elég sokat böngészek interneten, és a legtöbb híres zongorista férfi. Mint pl. Jarrod Radnich, akkor ott a The Piano Guys, Ludovico Einaudi és még sorolhatnám. Namármost, a hegedűnél kicsit más a helyzet. A hegedű szerintem egy univerzális hangszer mivel egyaránt illik nőnek és férfinak is a kezébe. Tehát hogyha hegedűn szeretnél játszani, ne legyenek kétségeid. Csak kezdj be és csináld szívvel. Szeresd amit csinálsz, és ne azon törd a fejed, hogy ez most kinek való hagnszer. Ha jó vagy benne, hidd el, szeretni fognak. Sok sikert :)
2017. ápr. 27. 12:02
 17/17 Mojjo ***** válasza:

Akik szerint a hárfa női hangszer:

- [link]

- [link]

Akik szerint a dob férfi hangszer:

- [link]

- [link]

Nincs férfi és női hangszer. Nem, ezek sem azok.

2020. máj. 25. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!