Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek a hegedű női...

Szerintetek a hegedű női hangszer?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 11:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Már miért lenne az?
2013. jún. 23. 11:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy női meg férfi hangszer. Ha tudnád, hány fantasztikus férfi hegedűművész van.
2013. jún. 23. 11:54
 3/17 anonim válasza:
nem
2013. jún. 23. 12:22
 4/17 anonim ***** válasza:
"A kasztanyettákat mélyebb, illetve magasabb hangú változatban készítik, az előbbiek elnevezése spanyolul macho, azaz „legény”, az utóbbiaké pedig hembra, vagyis „nő”. A kasztanyettás általában a bal kezével a mélyebb, a jobbal a magasabb hangolásún játszik"
2013. jún. 23. 12:27
 5/17 anonim válasza:
39%
A kérdés megmagyarázhatatlanul idegesítő már bocsi. Nincs olyan,hogy női vagy férfi hangszer. Miért ha én játszok hegedűn gitáron én fiú vagyok 15/F és tehát játszok egy hangszeren pl.: gitár, és egy lány is tud rajta játszani... VAGY NEM TUDOM MEGMAGYARÁZNI ISZONYÚ IDEGESÍTŐ HÜLYESÉG EZ A KÉRDÉS. Nem tudom egyszerűen megmagyarázni... Jajj de felhúztam magam most xDD kínos mikor tudod,hogy mi micsoda és akkor nem bírod megmagyarázni.. xDD Inkább az IZÉ szó mindent megmagyaráz! :DD 15/F
2013. jún. 23. 12:31
 6/17 anonim válasza:
Nem az attól,hogy: fiú,lány,férfi,nő játszik rajta vagy akárki akármi nincs megszabva,hogy milyen hangszer.
2013. jún. 23. 12:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen,hogy noi meg ferfi:D jo,pl dobolni inkabb ferfiak szoktak,de ettol fuggetlenul egy no is megtanulhat jatszani rajta.
2013. jún. 23. 12:54
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem minden hangszer unisex;)
2013. jún. 23. 12:55
 9/17 anonim ***** válasza:
94%

A válaszom nekem is nem, nem női hangszer, nincs jelentősen több női hegedűművész, mint férfi. de azért én kiállnék a kérdező mellett. csak egy kérdést tett fel, nem kell lehurrogni, nem azt kérdezte hogy férfiak is játszhatnak-e hegedűn, hanem hogy női hangszernek tartod-e, mert bizony vannak olyan emberek akiknek pl a fuvola egy nőies hangszer, és nem tudja elképzelni hogy férfiként valaki fuvolán játszik, vagy mint amit írtak is, van akinek az a furcsa, ha egy nő dobol. A kérdező csak véleményt kért, ha pedig más véleményére kíváncsi, akkor nem a kérdés a hülye.

Getsuga Tenshou, ha téged egy kérdés, ahol véleményekre kíváncsiak, így fel tud húzni, akkor nézesd meg magad, senki nem kíváncsi egy 15éves kis beképzelt hülyegyerekek arcoskodására, ha nem tudod értelmezni a kérdést, akkor ne válaszolj. Én pl azt mondom, hogy a hárfa egy viszonylag nőies hangszer, a dob pedig egy viszonylag férfias hangszer. akkor most szentségtörés van, amiért ilyet mondok? van lány dobos ismerősöm, bár férfi hárfás nincs, és nem is nézném le ha lenne, de baj az, ha valaki egy-egy hangszert csak egy nemhez tud kötni? nem. úgyhogy mindenki nyugodjon le :D

2013. jún. 23. 13:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek, nincs olyan h csak ferfi vagy csak noi hangszer.
2013. jún. 24. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!