Szerintetek a hegedű női hangszer?
A válaszom nekem is nem, nem női hangszer, nincs jelentősen több női hegedűművész, mint férfi. de azért én kiállnék a kérdező mellett. csak egy kérdést tett fel, nem kell lehurrogni, nem azt kérdezte hogy férfiak is játszhatnak-e hegedűn, hanem hogy női hangszernek tartod-e, mert bizony vannak olyan emberek akiknek pl a fuvola egy nőies hangszer, és nem tudja elképzelni hogy férfiként valaki fuvolán játszik, vagy mint amit írtak is, van akinek az a furcsa, ha egy nő dobol. A kérdező csak véleményt kért, ha pedig más véleményére kíváncsi, akkor nem a kérdés a hülye.
Getsuga Tenshou, ha téged egy kérdés, ahol véleményekre kíváncsiak, így fel tud húzni, akkor nézesd meg magad, senki nem kíváncsi egy 15éves kis beképzelt hülyegyerekek arcoskodására, ha nem tudod értelmezni a kérdést, akkor ne válaszolj. Én pl azt mondom, hogy a hárfa egy viszonylag nőies hangszer, a dob pedig egy viszonylag férfias hangszer. akkor most szentségtörés van, amiért ilyet mondok? van lány dobos ismerősöm, bár férfi hárfás nincs, és nem is nézném le ha lenne, de baj az, ha valaki egy-egy hangszert csak egy nemhez tud kötni? nem. úgyhogy mindenki nyugodjon le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!