Festményeket viccesen elemző / leíró blog?
Az első válaszom még mindig áll/él. Írok neked szívesen, de miért nem írsz magadnak?
Illetve kiegészíteném annyival, hogy mégis miből gondolod, hogy egyáltalán létezik olyan honlap, ahol festményeket "viccesen" elemeznek, kritizálnak? Főleg miből gondolod, hogy itt kapsz rá választ, amikor itt olyan dolgokat szoktak megkérdezni, hogy "miért veszünk levegőt"... ?
Azt kérdeztem, hogy "ismeri valaki esetleg?", nem azt, hogy "látott már valaki ilyet?" Ez általános iskolás szövegértés: azt implikálja, hogy létezik egy ilyen oldal, egyszer szembejött, de nem találom, mert nem emlékszem róla semmi konkrétra.
Emlékszem, hogy akkor jókat mosolyogtam rajta, ezért gondoltam megmutatom egy művészet iránt érdeklődő ismerősömnek, és feldühített, hogy nem találtam meg. Ez az én nagy történetem. Sok reményt nem fűztem a sikerhez, amint látom jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!