Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Cselló vásárlás előtt állok!...

Cselló vásárlás előtt állok! Mit vegyek?

Figyelt kérdés

Udv. Még nagyon az elején lévő, de ambiciózus cselló tanuló vagyok. Fél éve kedztem, 20 éves vagyok. Csellót szeretnék vásárolni, mert sajnos ritkán tudok a magántanárhoz menni igy lassan haladok.

Jelen pillanatban 150e Huf áll a rendelkezésemre, Ebből szeretnék csellót és vonót venni. A következő márkákat találtam.

Hora (itt a c200-as láttam, de vmi GVS.hu-n ami nem biztató nekem)

Stagg (itt a VNC 4/4-et néztem ki)

Soundsation (ezt már a neve alapján nem is néztem)

Menzel (kicsit drágábba, de a CL201-et láttam elérhető áron a zenebutikgyor.hu-n)

Érdeklődnék, hogy ezek milyen minőségű csellók. Tudom h ezen az áron nem várhatok sokat, a cél, hogy 2-3 max 4 évig bírja (addig max húrcsere pl.) és akkor utánna ha már komolyabban megy beinvesztálok egy komolyabb csellóra.

A neten már minden kulfoldi oldalt átrágtam, de nemigen írnak ezekről komolyabb leírtást, max annyit h funér anyag, vagy jávor stb.

Aki esetleg vett már ilyet az is nyugodtan írjon véleményt bármelyikről.

Köszönöm!

2013. jún. 13. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
csellót.
2013. jún. 14. 07:40
 2/3 anonim ***** válasza:
MINDEN! hangszert ki kell próbálni. Én hegedülök és mikor hangszert néztem játszottam 800 ezresen is,meg egy millióson is mégis egy kétszázezreset vettem meg mert annak volt legszebb a hangja. Arról nem beszélve,hogy a menzúrájának is olyannak kell lennie amilyennek te szeretnéd. :) Ha most kezded akkor nem árt elvinni a tanárt,hogy segítsen.
2013. jún. 26. 22:35
 3/3 anonim válasza:
0%
18.5 cm -es mű p öc s t
2013. júl. 2. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!