Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ki tudja hogy kb. mennyibe...

Ki tudja hogy kb. mennyibe kerül egy komplett pasztel kréta készlet sprayvel eggyüt?

Figyelt kérdés

Szeretném felhasználni az ,,alkotásaimhoz'' és nem tudom hogy mennyibe fáj ez nekem :-D

Nem tom hogy kell írni még nem használtam ilyet tapasztalatom a használatában : 0

2012. júl. 25. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Fixálásra a hajlakk a legolcsóbb.

Készletet találsz itt:

[link]

A félkemény és extra finom mungyo azért jó,mert darabra is tudsz venni krétát,ha elfogyna/bővítenéd/cserélnéd . Viszonylag olcsó és jól kezelhető,de csodák nincsenek. A drágább pasztellek jobbak szoktak lenni,bár ez nem teljesen igaz abban az értelemben,hogy vannak viaszosabbak és szárazabbak. Ugyanígy a puha inkább festőibb,míg a félkemény inkább rajzosabb képekhez ajánlott.

A papír se mindegy pasztell esetén. A lényeg,hogy érdes felületű legyen,hogy segítse a tapadást.

Színes kartonokat is lehet kapni, a profik többsége nem fehér alapra készíti képeit.

2012. júl. 25. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Maga a készlet kb 2-3 ezer forint, ez kb 30 szín. A fixáló spray hozzá elég drága (2 ezer felett), amit helyettesíthetsz nyugodtan a boltban legolcsóbban kapható hajlakkal, ugyanazt tudja! És ha lehet valamilyen érdes felületű papírra alkoss vele, pl Inger (ejtsd engré) minden boltban van!
2012. júl. 25. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Azt hozzá tenném,hogy minőségi kréták darabja 450 Ft felett van. A legjobbak 700 Ft körüli áron kaphatóak. Ezekben több a színanyag és színtartóak,jobban tapadnak,ezen felül nagyobb választékban és több tónusban kaphatóak.

A olcsó kréták nem pigmentet tartalmaznak.

2012. júl. 26. 09:12
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :-)
2012. júl. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!