Ki tudja hogy kb. mennyibe kerül egy komplett pasztel kréta készlet sprayvel eggyüt?
Szeretném felhasználni az ,,alkotásaimhoz'' és nem tudom hogy mennyibe fáj ez nekem :-D
Nem tom hogy kell írni még nem használtam ilyet tapasztalatom a használatában : 0
Fixálásra a hajlakk a legolcsóbb.
Készletet találsz itt:
A félkemény és extra finom mungyo azért jó,mert darabra is tudsz venni krétát,ha elfogyna/bővítenéd/cserélnéd . Viszonylag olcsó és jól kezelhető,de csodák nincsenek. A drágább pasztellek jobbak szoktak lenni,bár ez nem teljesen igaz abban az értelemben,hogy vannak viaszosabbak és szárazabbak. Ugyanígy a puha inkább festőibb,míg a félkemény inkább rajzosabb képekhez ajánlott.
A papír se mindegy pasztell esetén. A lényeg,hogy érdes felületű legyen,hogy segítse a tapadást.
Színes kartonokat is lehet kapni, a profik többsége nem fehér alapra készíti képeit.
Első vagyok.Azt hozzá tenném,hogy minőségi kréták darabja 450 Ft felett van. A legjobbak 700 Ft körüli áron kaphatóak. Ezekben több a színanyag és színtartóak,jobban tapadnak,ezen felül nagyobb választékban és több tónusban kaphatóak.
A olcsó kréták nem pigmentet tartalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!