Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik gépet ajánljátok...

Melyik gépet ajánljátok inkább, Canon EOS550D, vagy Nikon D3100?

Figyelt kérdés

Elsősorban videózáshoz lenne, emellett fotózáshoz.

Sajnos nincs túl sok pénzem, és a pénztárcámnak ez a két típus lenne a legelfogadhatóbb ár-, érték arányban.

2013. jún. 10. 15:45
 1/10 A kérdező kommentje:
(Ami tetszik a Nikonban, hogy videózás közben van auto fókusz mód, ami nem hátrány, ha vállra rakható állvánnyal videózok)
2013. jún. 10. 15:48
 2/10 anonim válasza:
Én mindig is nikon párti voltam, de ne d3100 legyen hanem d90. Hidd el megéri. d3100 30ezer expo után belassul, a d90 jóval tovább bírja
2013. jún. 15. 10:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy belassul?Marhaságokat ne beszélj, ha okosat nem tudsz mondani.Ráadásul a d90 egy öreg váz, csakis használtan talál belőle. Rosszabb esetben már a szerviztámogatás is megszűnt hozzá.
2013. jún. 15. 10:24
 4/10 anonim válasza:
hát figyelj én ezt nem a levegőből szedtem hanem olyan emberektől akik azért értenek hozzá, de mindenki gondol amit akar.:)
2013. jún. 15. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagy hozzáértők lehetnek.Egyébként azt is gondolhatod, hogy a a képzaj az objektívtől függ pl. de ettől még nyilvánvaló ökörség marad.Ökörséget gondolni nem probléma hiszen mindenkinek állampolgári joga hülyének lenni, de terjeszteni azért ne terjesszünk már valótlan dolgokat. :)
2013. jún. 15. 12:07
 6/10 anonim válasza:
Mindenkinek szíve joga mit gondol, én elmondtam a véleményemet. Attól hogy te ezt nem így gondolod nembiztos hogy igazad is van.
2013. jún. 15. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Hülyeséget terjesztesz, nem értesz hozzá.Fejezd be kérlek!
2013. jún. 15. 14:06
 8/10 anonim válasza:
Nem is terveztem tovább folytatni ezt az egészet, mindkettőnknek más a gondolkodása. Ettől nem kéne minden mondatomba belekötni mert hidd el van igazság mögötte. Nem vagyunk egyformák
2013. jún. 15. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, nincs mögötte igazság.Hülyeséget beszélsz és terjesztesz.
2013. jún. 15. 14:56
 10/10 A kérdező kommentje:
A ragelés után visszatérhetnénk a kérdés egészére...?
2013. jún. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!