Kik azok, akik még úgymond "művésziesen" gondolkodnak?
Figyelt kérdés
Azok, akik nincsenek beletébolyulva a világba, akiket nem érdekel ez a nyomorult XXI. század... Egyszóval, akiket érdekelnek a lelki kincsek... Írjatok egy pár sort, hogy ti hogyan gondoljátok! :)2013. jún. 4. 18:22
1/3 anonim válasza:
Szerintem azok akik nem elégednek meg azzal, hoygha valamit készen kapnak, hanem szeretik átformálni, megújítani, újat létrehozni. Akiknek nem jelent gondot az, hogy kitünjenek a tömegből, és vállalják ezt. Akik hallgatnak az ösztöneikre, és szenvedéllyel élik meg a midnennapjaikat. Csaponganak a gondolatok között, néha képesek magukat az őrületszélére taszítani, olyan hevesen átérzik a világot. Változtatni akarnak, tenni valamit, hogy szebb legyen a világ. Sokszor talán önfejűek, de tisztaszívűek :). Nyitottak, és szomjazzák a tudást.
2/3 anonim válasza:
Jó kérdés,mert sokféle művészeti irányzat van és úgy gondolom van eltérés a művészek között ,de egy dolog közös, az alkotási kényszer.Fura dolog,hogy az alkotást be kell mutatni másoknak,akkor él a mű. Egyes művészek bár félénkek ,de mégis exhibicionisták,akár nyilvánosságot kedvelő társaik,csak nem nyíltan. Ezen kívül a művészek szerintem kicsit filozófusok is. Elgondolkodnak , eljátszanak a megfigyelt dolgokkal. Személők,akik megállnak ha észrevesznek valamit,ami mellett sok ember elmegy és elgondolkoznak rajta és bizonyos esetekben ezt be is építik alkotásaikba.
3/3 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon jó kérdés! Valóban, sokféle irányzat van manapság. Vannak olyan művészek, akik úgy alkotnak, hogy az alkotások úgy néznek ki, mintha elszabadult volna az ecset és ezért lett olyan pliccs-placcs a kép. Hallottam egy lányról, aki festéket öklendez, úgy alkot :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!