Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Az ecsetből hogy hozhatnám ki...

Az ecsetből hogy hozhatnám ki maradéktalanul az olajfestéket, ha már megfogta? Babaszappannal kimostam, ki is hozta belőle de a sörte színes maradt. Ki lehet belőle hozni valahogy?

Figyelt kérdés

2013. máj. 22. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Olaj alapú festékeket hígítóval lehet kimosni (tehát még véletlenül sem szappanos vízzel). Mostmár mindegy. Megszárad és megkeményedik. Festéskor csíkot fog húzni a felületre. Mehet a kukába.
2013. máj. 22. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet kapni művészellátóban terpentint, festőszert...

Vagy szintetikus higító is kiviszi, én már mostam ki lakkbenzinnel is...

Ha ezzel ki vannak mosva, akkor az első válaszolóval egyetértve nem véletlen hanem szándékosan meleg vízben én pl. háziszappannal szoktam kimosni az ecseteket.

Hallottam egyszer olyat is, elnézést, ha rosszul emlékszem, hogy "tusszappannal" kell kimosni az ecseteket, de ennek nem jártam utána...

2013. máj. 22. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Winsor & Newton Brush Cleaner

http://www.youtube.com/watch?v=cWyc-52M1Dc

2013. máj. 22. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, az persze kérdés,hogy itthon kapható-e..
2013. máj. 22. 16:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs be keményedve egyszerűen csak a fehér szintetikus ecset sörtéje kék maradt. Lenolajjal hígítottam a festéket nem volt itthon terpentin.
2013. máj. 23. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!