Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Aki középsuli után a filmes...

Aki középsuli után a filmes szakmában, médiának bármely ágában szeretne valamit dolgozni hol kezdje?

Figyelt kérdés

miket kéne megnéznem, valami céget aminek kapcsolata van ezzel, persze nem takarító munkát gondoltam, de bármi egyszerűt

fősuliba szerettem volna menni rendezőnek tanulni, de sajna így elsőre nem sikerült és addig nem szeretnék fölösleges éveket magamnak

mivel nagyon érdekel maga a filmkészítés szoktam filmeket csinálni, itt van pl egy http://www.youtube.com/watch?v=FBn5y_mwLj4 (3 perc után érdekes)

köszönöm előre!

2013. máj. 21. 08:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Ami képben használható képzés, az a HSC, hangban pedig Oktopus. Ezekkel jól el lehet helyezkedni, jó szakmai alapot adnak. Rendezőnek nem tudom érdemes-e tanulni suliban, az nem olyan szakma, ahova papír kell. Rengeteg tapasztalat, kifejezőképesség, és az eszköztárad alapos ismerete kell (talán).
2013. máj. 21. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!