Sándorjános kérdése:
Miért vélik egyesek megbízhatónak az itt kapott verskritikákat?
Figyelt kérdés
Először irodalmár ismerősökkel kéne beszélni róla.2013. máj. 17. 19:47
1/3 anonim válasza:
Mert általában dicséretet kapnak olyan embertől, akik már attól vigyorognak, ha rímet kapnak, és a rímet mindenki szívesebben hiszi el, mint egy elemzőbb, hosszabb kritikát.
2/3 anonim válasza:
Mert nincsen irodalmár ismerősü(n)k :) Én is nagyon kíváncsi lennék egy profi véleményére saját munkáimról. Nem dicséretet várnék el, hanem rendes kritikát, egyfajta elemzést.
3/3 anonim válasza:
Első, nem értek egyet, szerintem sokan megmondják a negatív véleményüket, én legalábbis mindig, ha ilyen kérdés alá írok, és látom, hogy mások is. Az szerintem is igaz, hogy nincs mindenkinek hozzáértő ismerőse. Maximum a magyartanára, de nincs mindenki olyan viszonyban vele, hogy megmutassa a verseit. Egyébként én is írok verseket, de ide sosem teszem föl őket. nekem is időbe telt, mire rájöttem, milyen pályázatokra érdemes küldeni dolgokat. Szerintem a legtöbb ember nincs is tisztában vele, milyen pályázatok vannak, meg a legtöbbnek semmi értelme (ha első leszel nyersz valamit, de nem mész vele semmire, vagy bekerülsz egy antológiába, amit csak a résztvevők olvasnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!