Ha érettségi pontom 180 (tudom nagyon gáz) 292 pontot hogy tudok belőle csinálni?
Figyelt kérdés
Hány tantárgyól kellene leérettségiznem, hogy szabad bölcsészetre tudjak jelentkezni?
Vagyis 112 pont hiányzik.
Emelt magyar ha jól siekrül mennyi pontot ad? Vagy viszonylag tudnátok segiteni hány tantárgyra gondoljak...?
2013. máj. 11. 15:58
1/7 anonim válasza:
Csinálj egy középszintű nyelvvizsgát, és gyúrj rá az érettségire, ha újrateszed. Az emelt 50 pluszpontot ad, és 60%-tól ötös.
2/7 anonim válasza:
Csinálj két emeltet, és írd meg mindkettőt minimum 50%-ra. (ez egyáltalán nem teljesíthetetlen). Ugye duplázással jutnál így be, a két 50%-ossal vinnél 200 pontot. És mivel emelteket csináltál, megkapnád a plusz 100 pontot, ez már összesen 300 pont.
3/7 anonim válasza:
Nyelvvizsga sem hülyeség, de kevesebb pontot ad mint egy emelt.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszike!! És abban véletlen nem tudnáál segiteni, hogy mivelhogy én nem vagyok diák, 25 éves vagyok, úgy halottam, hogy ha középszintűt akarnék rakni, egy 30 ezer forint, az emelt még drágább, ez valóban igy van? Vagy hol tudnám megérdeklődni?
2013. máj. 11. 22:05
5/7 anonim válasza:
Miért van ez a művészetek topikban?
6/7 anonim válasza:
Igen így van, én joghallgató vagyok, de én szeretnék még egy szakot csinálni emelett köv évtől, és nekem is kellett fizetni a vizsgáért. Az emelt szintű 25 ezer forintba került, mivel kettőt csináltam én is (450 pontot kell összekaparnom, és dupláztam), ezért 50 ezer ft volt a két érettségi tárgy... szóval nem olcsó dolog ez
7/7 anonim válasza:
Igen, de az emelt magyar elég nehéz, akkor is, ha tanultál eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!