Ha a szeretet, természetesség, könnyedség, harmónia, közösség, öröm, szabadság szavakra gondolsz milyen ábra, motívum, kép, alakzat stb. ugrik be nektek ami ezt mind magába foglalja?
szeretet - egy tarka, sokszínű szív
természetesség - egy több színnel firkantott spontán hullámvonal, krikszkraksz
könnyedség - Ha azt írom, hogy egy szökellő vonal, érted, hogy hogyan értem? A háttér alul zöld, felül égszínkék, és valahol a kettő határán, de inkább a kék mezőben egy felugró, szaladó őzre emlékeztető, spontán vonal.
harmónia - Egy kör a kék szín összes árnyalatában.
közösség - Kis karikák, amelyek egy nagyobb kört alkotnak. Minden karika egy kicsit más, de alapvetően egyforma méretűek, színűek, jellegűek - ahogy az emberek is alapvető jellegüket tekintve egyformák, mégis mindannyian különbözők vagyunk.
öröm - Egy stilizált nap (lazán firkantott kör, amelyekből különböző hosszúságú "sugarak" meredeznek mindenfelé) élénksárga színben.
szabadság - Hm. Le merjem írni, hogy mire asszociáltam először? Egy életem, egy halálom, legfeljebb kimoderálnak, de nekem erről a szóról akkor is egy sarló és kalapács-szimbólum ugrott be elsőnek, vörös színben.
szeretet - egy szerelmes párra gondolok egy vízparton ülve naplementekor
természetesség - egy nagyon sűrű erdő
könnyedség - levegő, ég
harmónia - zongorabillentyűk
közösség - kézfogások, hamis nevetések
öröm - mosoly
szabadság - vonatállomás
két szerelmes fiatal ül a parkban, egy padon, körülöttük gyerekek játszanak, emberek sétálnak el előttük, állatokkal, kutyákkal pl. a parkot sötétyöld szinü fü boritja, szép hasonló, vagy picit világosabb levelü fákkal. a napfény beszüremlik a sürü fák levelei közt. pl. ha kép, könnyedség megtestesitője lehet a pillangó, szálló madár, vagy gyermekláncfüvet fújó gyerek is.
igy ebben a képben minden benne van, amit leirtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!