Mit gondoltok a "művekről"? :D Van tehetségem?
1.: ez amolyan Tim Burton próbálkozás.
2.: tűfilc rajz, A4-es lap.
3.: barátnőmről rajz.
4.: életem első portré festménye.
5.: 5 perc alatt készült órai firka.
Rajztanárhoz, tanfolyamra, stb. nem jártam/járok. 13/L
Vannak jobb rajzaim is, talán majd még fel tudom őket tenni, egyelőre ennyi.
Kérdező, dehogy hiszem! Reméltem, hogy lejön, amit mondani akartam, így is túl hosszan írok :D Nem Rád írtam azokat természetesen, Te normálisan reagáltál a válaszokra, ahogy kell. A kritikák helyes kezelése igen fontos, nem szabad feladni és struccpolitikát folytatni sem, hisz akkor elmarad, vagy legalábbis lelassul a fejlődés.
Sok sikert a továbbiakban :)
Ja és láttam én már művészetist, aki egyáltalán nem rajzolt jobban Nálad. A sulik se mind jók, de vannak is olyanok, akik a fene tudja, miért mennek oda, mert lepereg róluk minden. De ez ilyen világ, én láttam már rendesen megfizetett grafikust is egy újságnál, aki... Nem rajzolt jól. Embert és lovat pl. egyáltalán nem tudott és nem is volt hajlandó, de a tárgyairól sem mindig jött le, hogy körte vagy túrós batyu. Miközben vannak sokkal jobb éhező művészek a világban... Eh.
" A kérdező kommentje:
Mennyi az irigy ember. "
nah igen, ez teljesen normális reakció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!