Budapesten merre felé szoktak indiánok zenélni? Mit tudtok róluk? Nagyon tetszik a zenéjük.
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 20:41
11/21 anonim válasza:
Többször találkoztam velük az Örs vezér téri aluljáróban. Cd-t is árulnak.
12/21 Székely Ernő válasza:
Sokszor láttam már Őket én is az Örsnél az aluljáróban. 3-4-en szoktak lenni. Egy alkalommal 12-en nyomták. Nagyon "NAGY" volt. Csak álltam és tátottam a számat...:) Elképesztő volt. Mindenki megállt egy pillanatra és hallgatta Őket.
13/21 anonim válasza:
Ők perui, chilei, paraguayi, stb., Dél-amerikai zenészek, akik szoktak fellépni spanyol nyelvű rendezvényeken, aluljárókban, de hogy mikor és hol, az elég egyedi és véleményem szerint abszolút ötletszerű. Több együttes van, nem is mind él állandó jelleggel Magyarországon. És nem igazán élnek meg ebből, szóval el kell csípni őket és megérdeklődni, hogy van-e valamilyen rendszer abban, hogy mikor hol vannak (biztos, hogy nincs :) )
14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat:)
2013. márc. 24. 23:15
15/21 anonim válasza:
Örs vezér tér
Szél Kálmán
Keleti pu. a leggyakoribb (Idén is találkoztam már velük)
16/21 anonim válasza:
2-eske,nagyon felugattál,tyukszemedre léptek,vagy egy MÁSIK KISSEBSÉGHÖZ TARTOZOL? Az első megjegyzés inkább kérdés volt,nem volt ellégé átgondolva.ENNYI!
17/21 Hatta István válasza:
Orbán Viktor a ,,nagy,, dakota, ő biztos tudja :D
18/21 anonim válasza:
# 16/17 Kedves KHMM. ( te pedig esetleg skinhead vagy ?? )
Magyra vagyok 100%-ig , de hogy lehet valaki ennyire Tudatlan......
INDIÁNOKNAK MI KÖZE LENNE A CIGÁNYOKHOZ ???
SEMMIIIIIIIII !!!!!!
Ezt még a hülye is tudná, már ha látott indiánt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!