Budapesten merre felé szoktak indiánok zenélni? Mit tudtok róluk? Nagyon tetszik a zenéjük.
A cigányok?
Azokat nem nagyon látok zenélni az utcán.
ELSŐ, te hülye vagy VAGY hülye vagy ?(-.-)
Ezt a magas szintű IQ-t hol vetted ?
Mert tuti , hogy nem voltál ott ahol az észt osztották.
Hogy lehetsz ennyire buta.
(nem vagyok cigány, de nem hagyhattam szó nélkül az irkafirkád. )
# még hozzátenném,
AZ INDIÁNOK NEM CIGÁNYOK!!!!!
A CIGÁNYOK NEM INDIÁNOK!!!!!!
Te tudatlan ELSŐ.
Első vagyok.
Elnézést , azt hittem cigányokról van szó.Sokszor a cigányokat dakota indiánnak vagy cherokee indiánnak mondják , gondolom mert nem merik kimondani hogy cigány.
Te valóban egy tudatlan senkiházi vagy. Azok Indiánok és nem az India területeiről elvándorolt cigányokról van szó!
Ázsia és Amerika nem egyenlő! Mellesleg, gondolom te is azok közé tartozol, akik azt vallják, ha vkinek más a bőrszíne(mind1 milyen rassz), akkor az cigány(főleg a félvérekre hiszik ezt, pl afrikai-fehér utód). Undorító gusztustalan ember vagy.
Amúgy valóban Keleti. Kb 10 éve a Balatonnál nyaraltunk, és ott is voltak kb 6-8 fős zenekar(a Keletinél talán 2-en szoktak lenni). Így, hogy többen voltak még látványosabb is volt és CD-t is vettünk tőlük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!