Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vannak itt művészi hajlamú...

Vannak itt művészi hajlamú különcök, akik kilógnak a sorból, nem illenek bele egyik társaságba sem? Szerintetek hol lehet nyitott gondolkodású emberekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ez lehet akár külső, gondolkodás, hobbi vagy bármi más miatt, ami miatt kiközösítettek titeket, vagy egyedül érzitek magatokat, vagy piszkálni szoktak titeket.

Ti hol kerestetek/találtatok nektek megfelelő társaságot? Vagy magányos fajták vagytok?

2013. márc. 20. 07:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A suliban próbáltam barátokat keresni.De nem ment.Valahogy teljesen más az Én világom... Sosem jöttem rá,hogy miért froclíztak.Valahogy nem bírtak.De őszintén? Nem az fájt hogy Ők nem a barátaim,hanem az fájt hogy nincs sok barátom...Én nyíregyházi vagyok de sokat megfordulok Újbudán.Holnap leszek 18. :-) Nem ünneplem sajna,barátok híján.
2013. márc. 21. 22:24
 22/22 A kérdező kommentje:

"Eszme cseréhez nem feltétlenül kell személyesen találkozni."

Cseréltem már elég eszmét ahhoz, hogy ne érdekeljenek a cyberbarátságok. A cyberbarátok nem mennek ki veled focizni meg kirándulni.

2013. márc. 22. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!