Repesztőlakk használatával kapcsolatban segítene valaki? (kreatív hobbi)
Figyelt kérdés
A kétfázisú repesztőlakkot ugyebár úgy használjuk, hogy felkenek egy réteg akrilfestéket, megszárad. Rákenem a repesztőlakk 1. fázisát, megszárad. Rákenem a repesztőlakk 2. fázisát, jól belenyomkodom, megszárad. Rákenem a második réteg akrilt.
A kérdésem az, hogy melyik akrilréteg lesz a repedések színe, és melyik lesz az alapszín?
2013. febr. 27. 10:37
1/1 anonim válasza:
Szerintem művészellátóban megadják a választ,ha itt nem tudja senki.
Én úgy értettem,hogy a kétfázisú csak egy repedt átlátszó réteget,amit esetleg kicsit színezhetsz is. Az egyfázisúnál van az,hogy az egyik réteg megreped és az alatta lévő előjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!