Melyik Hunter S. Thompson könyvvel kezdjem?
Figyelt kérdés
A Félelem És Reszketés Las Vegasban és a Rumnapló c. filmek nagyon tetszettek ezért érdekelne, hogy milyen Hunter S. Thompson könyv lenne az, amit ezek után érdemes lenne elolvasni. Láttam, hogy az író nem kevés könyvet írt és egy kis segítségre lenne szükségem.2013. febr. 25. 23:58
1/1 anonim válasza:
Én összevissza olvastam a könyveit, de ha még egyiket sem olvastad lehet, hogy érdemes időrendi sorrendben (csak azokat mondom amik megjelentek magyarul): Rumnapló - Pokol angyalai (Hell's Angels) - Félelem és reszketés.. - A félelem birodalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!