Mit gondoltok ezekről a képekről?
Ha hobbi szinten csinálod akkor magadnak csinálod, fölösleges őket másoknak mutogatni. A hobbifotózásnak egyetlen célja van: élvezd amit csinálsz.
Egyébként ismerek hobbifotósokat akik valóban fotósok és bőven nem ezen a szinten vannak. A hobbifotóst a profitól az választja el, hogy míg a profi a fotográfiából él, a hobbista/amatőr nem ebből szerzi meg a fő bevételi forrásait, nem pedig a tudásszint vagy a képek színvonala.
Ennek fényében nem, nem jó, viszont ha élvezed csináld, elvégre az a célja, csak ne hívd photography-nak mert nem az.
Találtam pár képet, ami még tetszik is. De ha hobbi, elég, ha a barátaidnak tetszik.
Személy szerint nem szeretem a túl manipulált - szín, háttércsere, mindenféle trendi effektezett - képeket. Sok helyen rossz a képkivágás, vagy nagyon tág (emberek feje felett, ami portré akarna lenni) vagy túl szűk.
Viszont jó, hogy a barátaidat rá tudtad venni, hogy pl ugráljanak a kamerád előtt, ezek szerint hallgatnak rád. Fotózz és tanulj, a net teli van ingyen elérhető anyagokkal, hogy még jobb legyél! Üdv
Kezdésnek nem rossz, de sokkal jobban figyelj az élességre.
Javaslom: fotozz.hu Ide töltögesd fel a legjobb képeidet, és fotósok fognak véleményt mondani. ;) Én itt kezdtem, és nagyon hasznos volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!