Mit gondoltok ezekről a Photoshoppal készült képekről?
Igen, kicsit giccses lett talán...nem is tudom.Spontán jött az ötlet, mert volt alapom amit amatőr fotóként akartam kitenni (jelen esetben a híd és nád, az erdő, az út), aztán ezeket kiselejteztem és aminap elkezdtem photoshoppozni, aztán ez lett belőle.Először csak az Alice az erdőben, de amikor már több mint 150-en megnézték arra gondoltam,hogy csinálok még.Aztán jött a többi is magától.
Talán a túl giccses környezet szúrja a szemed, de azért választottam ezt, mert maga csodaország is egy nagy giccs.
Az első az tetszik,de a többi valahogy tényleg túl giccs, olyan zavaró,nem kellemes a szemnek.
De egyébként elég jól dolgozol:)
Egy kérdésem lenne.Mi számodra a meghökkentő?Szeretnél véres húscafatokat látni?Esetleg egy olyan témát ami fontos?Mert például van olyan "munkám" is, ami az alkoholizmusről szól.Van szürreális világom, viktoriánus horrorom, operám,lábcipőm,hüvelyk pannám,fantasztikus négyesem, mi van a bőröm alatt kép is.
Nem tanultam sosem művészeteket.A magam erejéből és fantáziájából merítkezek.Sok ötletem van, csak nem könnyű megvalósítani őket, amikor az ember nem egy photoshop zseni.
De nézd meg ezeket, hátha jobban tetszenek majd:
A kiszáradt kezes, poharas bezártnőcis, na az már tetszik.
Meg volt pár jó fénykép az oldaladon.
(akinek az előbb válaszoltál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!