Hogyan rajzoltok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék rá, hogy ti hogyan szoktatok rajzolni.

Eltervezitek, mit is akartok papírra vetni, vagy folyamatosan alakul ki a kép? Mivel rajzoltok (ceruza, pasztell kréta, zsírkréta...)?

Osszátok meg a rajzolással kapcsolatos tippjeiteket, ötleteiteket.

2013. febr. 4. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Én leggyakrabban grafittal vagy pasztell krétával rajzolok.. Általában fényképeket rajzolok le újra, tehát másolok majd azt egészítem ki, ha van még hozzá kedvem.. Magamtól inkább festeni szoktam.. Ilyenkor leülök, berakok valami halkabb zenét és folyamatosan alakul a kép..
2013. febr. 4. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Mostanában perpsektivikusan rajzolgatok(most tanultuk,nagyon tetszik! :D),de leginkább ijesztő rémalakokat szoktam,de van,hogy tájakat,temetőket,házakat,testeket,stb.

Legtöbbször hallgatok zenét is mikor rajzolok,és persze az adott témának megfelelőt.

Rotringgal szoktam rajzolni,illetve tűfilccel,de nagyon ritkán használok grafitot is,HB-set.

Segédeszközként legtöbbször használok vonalzót,körzőt.

Illetve ha embereket rajzolok,akkor mindig kitalálok hozzá vmilyen háttérsztorit,illetve van,hogy hangeffekteket is adok hozzá(xD),nekem úgy könnyebb.

2013. febr. 4. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Legtöbbször fejből rajzolgatok,de van,hogy másolok,de akkor sem teljesen ugyan azt rajzolom le,hanem hozzáteszek vmi saját ötletet is.

2013. febr. 4. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Én el szoktam tervezni, hogy mit rajzolok.

Sokszor látok "alakokat" sok mindenben, például valami füstös, elmaszatolt mintában. Ilyenkor ezt gyorsan levázolom. (Általában van nálam mindig egy A5-ös méretű vázlatfüzet.)

Szoktam még mások rajzaiból is inspirációt venni, rajzfilmfigurákat rajzolni...

Emellett szeretek a természetben is rajzolni, nagyon jó dolgok jönnek.

Általában grafitceruzát használok, később az árnyékoláshoz szenet.

2013. febr. 5. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:

nos épp, hogy állnak a csillagok.

Van mikor három napig tart fejben összekomponálni a monumentálisabb rajzot van amikor csak érzem hogy "na most uccu neki lesz ebből még valami" és elkezdek rajzolni.Csak saját fejből vagyok képes egyébként alkotni általában lányokat rajzolok mivel egyébként is divattervező szakra szeretnék menni.Általában grafitot rotringot és tűfilcet használok.

2013. febr. 8. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!