Szerintetek lenne-e rá kereslet, hogy valaki elmondja nekem, milyen tetoválást szeretne, én pedig az elképzeléséhez méltón megrajzolom?
Sokat rajzoltam már embereknek, sőt a magam tetoválását és a betűk stílusát egyedien ki tudom találni, és megrajzolni.
A közelembe sajna csak 2 tetoválószalon van, oda így nem kellek. Ezért gondoltam, hogy magamnak profitálnék.
A tetoválók munkájába és árába beletartozik a minta megtervezése és megrajzolása, ezért az emberek nem fognak fizetni még egy külön embernek pluszban. Még a tetoválónál is az az első kérdése a vendégnek, hogy nem lehetne-e olcsóbban, sajnos Mo-n az emberek zöme "valamilyen" tetkót akar a lehető legolcsóbban. Akinek meg esetleg van rá pénze és igénye, az meg a nagy nevekhez megy és azok már komoly művészek.
Ezen kívül más papíron tervezni és más az emberi test áramlataival összhangban lévő, az adott testrészhez passzoló formákban gondolkozni, amiben a tetoválónak már rutinja van.
Summa summarum, ebből Te nem élnél meg, max külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!