Presy kérdése:
19 évesen öreg vagyok ahoz hogy zongorázni tanuljak?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok soha nem foglalkoztam különösebben semmi komolyabb hobbival se sport se zene ettől függetlenül persze teljes életet élek suli barátok stb ,de érdemes ilyen korban pl vmi újba bele vágni leginkább engem a zongora vonz az tetszet mindig is .Szerintetek?2013. jan. 26. 10:58
11/11 anonim válasza:
én most kezdtem 4 hónapja és a tanárom szerint(aki zeneiskolában tanít), azt mondja, hogy olyan szinten járok mint egy 3mad éves:) Úgyhogy szerintem vágj bele:) ha van pár hosszú ujjad meg egy kis érzéked hozzá akkor biztos menni fog.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!