"Mennyire jó a Republic? "
Figyelt kérdés
Kultúrához kevéskét értek, zenét se hallgatok napi 10-órában, viszont szubjektív véleményem szerint az első helyet a Republic viszi el nálam. Gondolom egy zenénél nehéz(lehetetlen) standardokat, szabványokat, követelményeket felállítani ami szerint rangsorolni lehet, talán attól jó egy zene, hogy minél többen szeretik és hallgatják?! ( mondjuk ezalapján tényleg elsők közt lehet a Republic mert biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat szeretik a számaikat.)
Kérdéseim hozzáértőkhöz: szakmailag hogyan ítélnéd meg a Republic munkásságát.
Mennyire megalapozott az én véleményem miszerint az egyik legjobb magyar zenekar?!
2013. jan. 9. 13:48
1/1 anonim válasza:
Magyar viszonylatban jó. A legjobb az relatív dolog, szerintem semmilyen téren nem számít legjobbnak, de mindenképpen fontos része a magyar zenének, az első 50-ben biztos benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!