Az IGÉNYES irodalom kedvelőit kérdezem: mi a véleményetek az Ötven árnyalat trilógiáról?
Érdemes elolvasni?
A múltkor beleolvastam a könyvesboltban, az alapján úgy tűnt, hogy legfeljebb gyújtósnak jó. De nem szeretnék elhamarkodottan ítélkezni, csak éppen az a tapasztalatom, hogy a kortárs szórakoztató irodalmi művek 95%-a csak arra jó, hogy begyújtsak vele a kályhába. Amelyek jónak tűnnek vagy érdekelnek, azokhoz gyakran kezdek hozzá, de az esetek többségében pár fejezet után feladom.
Pedig az én irodalmi ízlésem elég széles spektrumon mozog. Műfajtól, stílustól függetlenül minden tetszik, ha nívós. Szépirodalom, tudomány, és néha egy kis könnyű szórakoztató irodalom. Csak az a gond, hogy ez utóbbiból nagyon nehéz olyat találni, amely nem veszi el a kedvemet az élettől is a színvonaltalanságával.
Talán egy kicsit kultúrsznob vagyok, de az enyhébb fajtából.
Szóval ez az Ötven árnyalat trilógia felkeltette az érdeklődésemet, de nem tudom eldönteni, hogy érdemes lenne-e megpróbálkozni vele. Mit mondotok?
Kérem, hogy aki kedveli a Tiwilightot és a hasonszőrű... hát... "műalkotásokat", NE válaszoljon.
Ássatok el, de szerintem nem volt rossz. Igaz hogy annyit én sem áldoztam rá, hogy megvegyem, inkább letöltöttem és gépen olvastam el. De mentségemre szóljon hogy egyetemista vagyok, és nem telik mindenre..:)
Szóval, a szexjelenetek eleinte, az első 3-4 alkalommal jók, átélhetőek, de a többi már eléggé lapos volt.
De nekem magával a történettel nem volt bajom. Tény hogy nem ez lesz a kedvenc könyvem, de nekem személy szerint a vége nagyon tetszett, és a filmet is meg fogom nézni. :)
Lehet érdemes lesz megnézned a filmet, és ha az tetszeni fog, akkor elolvasni a könyvet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!