Hol találhatnék megrendelőket a rajzaimhoz és festményeimhez?
Ha valakit érdekel és ad e-mailt egy párat mutathatok is :)
Végzős gimis vagyok és nagyon jól jönne egy kis kiegészítés,mert már így is túl sokat költ rám anyukám, és főleg mi lesz, ha egyetemre járok majd...
Egy kis utánajárással egy egyszerű, de a célnak megfelelő honlapot te is össze tudsz hozni, vannak jó leírások html-szerkesztésről. Ha van netes előfizetésed, ahhoz általában biztosítanak webtárhelyet, valamekkora korlátig ingyenesen, oda fel is tudod tenni a lapot. Én ezt csináltam, írtam a szolgáltatónak, és megküldte a paramétereket.
Millió helyen lehet ingyenes hirdetéseket feltenni a netre, kicsit odafigyelve (van, ahol bizonyos idő után fizetni kell, mindig olvasd el a felhasználói szabályzatot), nagyok sok felületen elhelyezheted magad, csak időt kell rászánni.
Van olyan portál, ahol vehetsz felületet, és tök egyszerű szerkesztő modulokkal csinálhatod a saját honlapod, 500,- Ft-os sms-sel kiválthatod az örökös regit.
Ezek az enyéim:
Ha nem tudod, mennyit kérj, nézz körül olyan oldalakon, ahol a konkurenciád hirdet. Abból kiindulhatsz. Én mindig egy hangyányival olcsóbb lennék.
Köszönöm szépen az ötleteket, meg fogom nézni amiket linkeltél!
és 3/4- szívesen küldök, ha adsz egy e-mailt :)
blogba is tehetsz ki képeket.
van egy csomó gyűjtőportál (pl. lap.hu-k pl.: [link] ) ahova kiteszik ingyen az oldaladat, ha épp a profilba vág.
etsyre, meskára is tölthetsz fel munkáidból. de portfóliót küldhetsz kiadókhoz is, vagy más cégekhez, akik használnak grafikákat (pl. boroscimke, csoki csomagolás...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!