Milyen szavakat írjak a füzetre?

Rajzolj rá graffitis betűkkel,meg kínai jeleket,netán a horoszkópod(nekem megvan nyakláncba a kínai horoszkópom,és mindenki dicséri,hogy milyen szép!:D),vagy "bubble" letters-ekkel(magyarul furán hangzik,hogy "bubi betűk"! xD),vagy rajzolj rá valamit,ami illik a stílusodhoz! :)
Én például az aljára egy régi,kissé összedőlni készülő fakerítést rajzoltam,a háttérben havas hegyekkel,s a kerítés mögé fenyőfákat,de a másikra meg sírokat(sok Tim Burton film! xD),de a jegyzetfüzetemre meg egy csomóan ráírták a nevüket,meg rajzoltak is bele,szóval emlékfüzet lett belőle. :)
Vagy írd rá a kedvenc színészed nevét,vagy ezeket a mai divatszavakat,mint pl.: FTW?,LOL,ASD,STFU,BTW(bár ennek nem sok értelme lenne ;) - amúgy-ot jelent - ),stb.
Vagy azokat a neveket,amik neked a legjobban tetszenek!
Nekem például ezek tetszenek:
Dante,Nero,Ronove,Callisto,Beatrice,Jill,Battler,Rika,Mion,Shion,Maka,Allen,Will,William,Markus,Mark,Jack,John,Bernkastel,Frederika,Lambdadelta,Rebeca(olyan jól lehet mondani,hogy "Röbekkáh" xD),Ada,Dariusso,Aido,Hanabusa,
Rei,Saya,Angela,Martha,Bill,Rose,Maria,Jessica,Hannah,stb.
Vagy rajzold rá a kedvenc meseszereplődet! :)
Én a múltkor az egyik oszt. társam emlékkönyvébe a Bátor a gyáva kutya című műsorból Bátort rajzoltam le,és nagyon tetszett neki.
Vagy vmi megható idézetet,pl.:
"It's amazing how someone can break your heart and you can still love them with all the little pieces" - Umineko no Naku Koro Ni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!