Mit gondoltok, lehetnék színész?
A színészet nagyjából 4 éves korom óta az álmom. Sőt, nem is álomként tekintek rá, hanem mint célra. Nem azért szeretném ezt elérni, mert vonz a Hollywood-i világ, a csillogás... Tudom a rossz oldalait is! Azért szeretném ezt, mert a szakmára én óriási alázattal tekintek, akár ha rendező lennék, vagy bármi hasonló, már akkor boldog lennék, hogy ebben az iparágban dolgozhatok. Az angoltudásom elég jó, de igazából a nyelvérzékem, ami nekem erős, így a kiejtésemet szokták dicsérni. (magyar versmondó versenyeken is értem el egész szép eredményeket, de gondolom ez nem fontos) Na most jön az a rész, ami miatt sokan majd talán egoistának neveznek, de szép vagyok. Vagy legalábbis átlagon feletti. Sokáig én sem hittem el, rondának gondoltam magam, de annyian mondták, hogy mára nagyjából kezdem elhinni. Ezt nem is firtatom tovább, nem küldök képet, már elég véleményt kaptam. Magamtól is rájöttem, hogy a színészet kapcsolatokon alapul, amiből nekem csak sajnos Magyarországon vagy egyelőre... A másik, ami úgymond hátrány számomra, hogy a családom nem gazdag. Előnyöm pedig, hogy még nagyon fiatal vagyok, 14 éves.
Röviden ennyi lenne. Tanácsok, vélemények?
Köszönöm:)
Bocs, de teljesen irreális elképzeléseid vannak a színész szakmáról...
Az teljesen biztos, hogy ha nem tudsz kiállni színházi színpadra 200 ember elé, akkor nem neked való pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!