könyv: az öszes alkonyat könyvet meg bibliát zene:neyo,caramell stb
2012. nov. 21. 23:26
13/22 anonim válasza:
Mein Kampf és egy Szex lapot, emellé Román House válogatást
20/F
2012. nov. 21. 23:28
14/22 anonim válasza:
Könyv: "Hajóépítési kézikönyv - lépésről lépésre"
2012. nov. 22. 07:01
15/22 anonim válasza:
Mozart Varázsfuvoláját vinném zenéből, könyvből úúúristen, nem tudnék egyet választani, de talán az egyik az angol romantika egyik regénye lenne, a másik meg egy spanyol-angol kétnyelvű verseskötet, hogy egyúttal spanyolul is megtanuljak unalmamban:)
2012. nov. 22. 09:17
16/22 anonim válasza:
Könyv: Harry Martinson: Aniara eredeti nyelven (eposz)
És Tolkien: Gyűrűk Ura, de azt magyarul, mert úgy jobban szeretem:)
Zene... valószínűleg Bauhaus: Burning from the Inside lenne :)
2012. nov. 22. 11:00
17/22 anonim válasza:
Könyv: A tűz és jég dala összes része, (ami persze már megjelent), és egy bogyó-gyümülcs lexikon, hogy mi ehető és mi nem :D Zenének én is valami klasszikust vinnék, pl Beethoven 9. szimfóniáját, bár nem tudom azt hogy hallgatnám meg ott :)
2012. nov. 22. 15:56
18/22 anonim válasza:
Zene: Ez nagyon nagyon nehéz kérdés, én inkább összeállítanék egy saját albumot a kedvenc számaimmal.:D A 3 legfontosabb ezek lennének: Oasis, Punnany Massif, Skrillex
Regény: Janikovszky Éva: Aranyeső
Nem regény: Van egy nagyon nagyon vicces mesekönyvem, teli sok rövid mesével, kiskoromba ebből olvastak a tesóim mindig, na az irtó vicces úgyhogy azt!:D
2012. nov. 22. 20:01
19/22 anonim válasza:
könyv: Tűz és Jég dala teljes kötet vagy a Gyűrűk ura trilógia világának az összes eleme, és egy válogatott verses kötet, zene pedig egy válogatás album: Punnany Massif, néhány slam poetry néhány klasszikusabb rock zene (pl Guns 'n' Roses-Knocking on Heavens door) és néhány komolyzenei alkotás
2012. nov. 22. 20:51
20/22 chrishu válasza:
Zene: A kedvenc black metál albumom(a címe fura, ezért percenként elfelejtem...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!