Lakatlan szigetre melyik könyvet és zenét vinnéd?
Tudom elcsépelt kérdés, de kíváncsi vagyok...
Zenéből egy albumot lehet, könyvből pedig maximum kettőt, egy regényt és egy valami nem regényt.
Könyv:
Kurt Vonnegut: A Titán szirénjei
A gyűrűk ura
Biblia
Zene:
Iron Maiden-összes
zene: Vágtázó halottkémek - A semmi kapuin dörömbölve
könyv: Mikes Kelemen - Törökországi levelek és Immanuel Kant - A tiszta ész kritikája
SAS túlélőkönyv, Kóborló és a Varázsló
nox arcana winter's eve
Zene: Valami komolyzene, opera, musical, klasszikus... hosszútávon ezt tudnám hallgatni.
Könyv: Fogós kérdés, sok kedvencem van, különféle témákból... Mondjuk Tolkien összes, illetve történelmi leírások.
Hmm..zenéből valami klasszikust ,meg valami olyasmit,mint a Within Temptation(tudom,hogy fura xD)
Könyvből pedig Aleister Crowley könyveit :))
Stephen King: Az
Nonverse: Te & Én
Jó ám a kérdés!!!
Zene: Dire Straits, Creedence Clearwater Revival, Led Zeppelin
Könyv: Szerb Antal: Utas és holdvilág, Biblia.
Kicsit több, de bocs.
Én szeretem a klasszikus zenét, de ilyen esetben maradnék valamelyik Offspring albumnál, pl. Smash.
Könyv? A 100 év magányt hatszor kezdtem el olvasni, de a feléig még egyszer sem jutottam el. Egy ilyen kiváló alkalom lenne, talán a végére érnék egyszer... :P
Ezzel a regény kilőve, a másik lehetne Hemingwaytől a Férfiak Nők nélkül c. novellagyűjtemény vagy Ternai Zoltántól a Motorkerékpár c. kiadvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!