Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Magas hangok kiéneklése?

Magas hangok kiéneklése?

Figyelt kérdés
Sziasztok nemrég kezdtem énekekni(fiú), és az a problémám hogy magasabb hangoknál elgyengül a hangom, mit tehetek hogy magasan is erőteljes hangom legyen? Esetleg valami gyakorlat?
2012. nov. 17. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Van egy pont, ahonnan át kell váltani fejhangra, de a technikákat sajnos nem tudom leírni, és nem ismerek olyat, aki le tudná. Ezt csak szóban lehet elmagyarázni, és megmutatni.

Ha igazán érdekel az éneklés, akkor mindenképp keress egy énektanárt, mert csak vele megy igazán!

2012. nov. 19. 20:49
 2/2 anonim válasza:
100%
nekem is ez volt a problemam :/ azt hittem lehetetlen .. valasz egy zenet ami neked tetszik abba legyen mondjuk 1-2 magas hang es probalad a zene utan enekelni .. egy nap gyakorold 1-2 oraig minnel tobbet gyakorolsz annal jobb es jobb lesz a hangod is es mar a magasabb hangok sem lesznek olyan nehezek ..
2013. márc. 1. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!