Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Az igaz, hogy a képzőművészek...

Az igaz, hogy a képzőművészek szeszélyesek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát a művészek inkább más világban élnek:) Nekem művész a párom, de ő elég könnyű eset szerintem. De mivel ilyen körökben mozgok, elég sok van aki szeszélyes, hangulatfüggő emberke:)

És nem füveznek mind, ez baromság. Párom se él efféle szerekkel.

2012. nov. 13. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem csak a képzőművészek azok, hanem minden művész az. Nem csak szeszélyesek, de szabadelvűek, fantáziadúsak, hullámzó kedélyűek és mèg hosszasan lehetne sorolni, összefoglalva rendkívül széles spektrumú az érzelmi skálájuk. De ha ez nem lenne, alkotni sem tudnának, hisz pont ebből ered a munkájukhoz szükséges kreativitásuk.
2012. nov. 13. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább érzékenyek. Máshogy (jobban) látják a világot és sokkal érzékenyebbek mint egy átlagember.

Szeszélyesek is lehetnek, de inkább akkor ha beléjük tiportak. Elsősorban csak az álművészeket mondanám szeszélyesnek mint pl az olyan színésznők akik minden apróság miatt hisztiznek.

2012. nov. 27. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és ezt én is a művészlelkekre értettem elsősorban, nem csak a képzőművészekre.
2012. nov. 27. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!