Azért utálom meg a művészeteket, mert a körülöttem levő "művészek" beképzeltek, mit tegyek?
Sziasztok,
A Moholyra járok szeptembertől, azt nem írom le, hogy melyik szakra, de a lényeg, hogy nagyon szerettem volna bekerülni és most végre idejárhatok. De én kisvárosban nőttem fel és más a mentalitásom, hiába szeretem a művészeteket, nem tartom magam művésznek és nem nézek le senki mást, aki ezzel foglalkozik. Viszont mióta idejárok, nagyon rosszul érzem magam. 12-en vagyunk és ebből 3 emberrel vagyok beszélgetőviszonyban, a többiek mind maguknak valók és ugyanakkor nagyon nagyképűek. Legalábbis ezt tapasztalom, gyakorlatokon mindig beszólogatnak egymásnak, flegmák, vágják a fejeket, ha ez ember kérdez tőlük valamit, úgy néznek rá, mintha ufó lenne. Teljesen elment a kedvem az egésztől, szinte félek tőlük..mindig álmom volt, hogy bekerüljek művészkörökbe, de nem ilyenre számítottam és kezd elmenni a lelkesedésem, nem lehet velük semmiről beszélgetni, mert olyan beképzeltek.
Ne figyelj rájuk, foglalkozz azokkal, akik viszonozzák a közeledésedet! :-)
Amúgy lehet ám, hogy ők sem nagyképűek igazából, lehet h csak félénkek, vagy önbizalomhiányosak, és így akarják kompenzálni. Vagy csak nem találják a helyüket a világban. Hát igen, a művészek tudnak furák lenni... De ha valamelyikhez mégis sikerülne közelebb kerülnöd, biztos, hogy leolvadna róla ez az "álarc".
Ha meg végképp nem megy velük a barátkozás, akkor, mondom, hagyd őket, hadd legyenek maguknak. Nehogy már miattuk ne érezd jól magad!
hát a Moholy mindig is amolyan elit-gyűjtő volt és most is az, szal akik ott vannak, azok többsége csak másodsorban mennek magáért a művészetért, az elsődleges szempont teljesen más
úgyhogy nehéz ez így akkor, de annyit tudok mondani h ne foglalkozz velük ...
Nehogy azt hidd, hogy ekkora arccal bárki is lesz belőlük.
Ne figyelj rájuk, csak tanulj szorgalmasan. Az a beugró a művészkörökbe, nem az, ha mindenkivel jóban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!