Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vélemény az 1. versemről?...

Vélemény az 1. versemről? Ötletek még hozzá esteleg? Nagyon amatőr?

Figyelt kérdés

Akkor juttot eszmbe mikor "kicsit" ki voltam akadva a világra (tini vagyok igen :P) én hát megszületett e nemes költemény.

Tudom hogy amatőr,de arra lennék kiváncsi hogy mi nem illik bele és mi lenne jó ötlet hozzá. Továbbá arra hogy tetszik/nem tetszik. Kérlek szépen ne cikkizzetek az emo miatt.Életérzésre gondoltam.

KIRÁLY VAGYOK

Néha emo, néha nem emo

Már azt sem tudom nekem mi a jó

Ellenem van a világ,

nem, ez nem csak lázadás

Az élet néha sz@r.

De le is pörög hamar

Üres az életem?

Sajnálom természetesen.

Nem tudom hogy alakult ez a zűrzavar,

De egy biztos, engem nagyon zavar!

Nem szeretek tanulni,

Annál inkább rajzolni! (mármint azt szeretek.ez jó ide?)

Nem leszek én fizikus

Ez így elég cinikus.

Majd egyszer én is felnövök,

És majd egyszer felnyögök

"Én innen elszökök!"

Ha végre elszökök,

Elégedetten hátradölök:

És végre kinyögöm:

KIRÁLY VAGYOK!!

ennyi lenne xd kicsit furi meg lehet értelmetlen is de ezért kérek véleményt! Az hogy "annál inkább rajzolni" az igy jó? azzal azt akartam kifejezni hogy rajzolni szeretek jobban. És még valami: nem gagyi benn ez a sok rím?? :D

ja és lécci ne cikizzétek agyon,az 1. versem!

a válaszokat előre is köszi!

2012. okt. 17. 21:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

mondom hogy 1. versem! leültem és röhögve irtam.

nem irodalmi remekműnek szántam,nem is akarok költö lenni.

IGEN! azért irtam hogy szórakozzak. és köszi a véleméyneket!

2012. okt. 19. 18:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: vannak szabályok, de te időmértékeztél most, mert leelemezted. A 19. század után született verseknek nincs tiszta műfaja, és az ütem már régebb óta nem időmértékes, vagy magyaros.

A kérdezőnek: oké, hogy első versed, de Te kértél véleményt, és gondoltuk, ha kitetted ide, akkor már csak volt valami oka.

2012. okt. 19. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Helló! Nekem tetszett. Lehet, hogy azért, mert késő van...

Olyan kis spontán és optimista. Meg valahogy őszinte. Persze, nem egy Vers, nagy vével, de attól még a tiéd. És elsőre szerintem elég jól sikerült.

És ne hadd abba, ha rajzolni akarsz, rajzolj, ha meg verset írni, írj. Engem rajzolásnál szoktak megrohamozni a "múzsák", szóval az egyik nem zárja ki a másikat.

(Jah, az annál inkább rajzolni-val nincs gáz.)

2012. okt. 20. 02:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, a megcsillagozott sor tényleg érthető, nem kell külön külön értelmezni, szükségtelen.
2012. okt. 20. 14:03
 15/15 A kérdező kommentje:
jojo köszi a véleményeket :D
2012. okt. 20. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!