Mibe illik menni a nemzeti színházba?
Ez a címhez illő ruha lenne. :D
Öltöny, bár akkor sem foglalkoznak vele, ha így mész.
Szia!
Én lány vagyok, de elmondanám a tapasztalatom, ami lehet, hogy Rajtad jelen esetben nem segít. :) Én általában kiöltözöm színházba. Ez nem jelent nagyestélyit, csak egy csinosabb szoknyát/nadrágot, csinos fölsőt hozzá, de olyat, amit hétköznap (pl. suliba) nem lehet fölvenni, mert oda túl elegáns. Szerintem ezt így illik. Ennek ellenére mindig van egy csomó ember, akik teljesen hétköznapi ruhában mennek. Sval szerintem egyik esetben sem lennél feltűnő jelenség, de javaslom, öltözz elegánsan, mert ez egy színház. Amúgy sulival mész, vagy magadtól?
Előző vagyok. Ha már láttátok is, akkor si érdekel: mi az, hogy festőműhelyben? Ott láttátok?
"Az előadást a Nemzeti Színház festőműhelyében játsszuk
Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy az új játszóhely speciális megközelíthetősége miatt kérjük, hogy időben, legkésőbb az előadás előtt 20 perccel érkezzenek a színházba. Az ezután érkezőket NEM tudjuk beengedni, késés esetén a jegy árának visszatérítésére nincs lehetőség! Az előadás megtekintéséhez kényelmes viselet ajánlott! "
Amúgy utolsó mondatban van a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!