Milyen könyvet ajánlanál egy 15 éves lánynak?
Ma iratkoztam be a városi könyvtárba és fogalmam sincs, hogy milyen könyvet vegyek ki... :)
... illetve van, mert olvastam már párat, és nagyjából már megismertem a stílusomat, de minden tanácsot szívesen fogadnék.
Tehát, amiket olvastam, és amik tetszettek:
Szabó Magda- Az ajtó
Frank Cottrell Boyce- Milliók
Jane Austen- Büszkeség és balítélet
A stílusom könyvekben (is): romantikus, vicces, filozofálás az életről, optimizmus, olyan kis bájosság :)
Nem szeretem: történelmi (bár minimális mennyiségben nyitott vagyok rá, de ne szóljon az egész könyv egy háborúról pl.), háborús, horror, ...
Most nagyjából ezek jutottak az eszembe :)
Jane Austen-t és Szabó Magdát nagyon megszerettem úgy, mint író, szóval tőlük ajánlhattok bármit, amik Nektek is tetszettek :)
Paulo Coelhotól is szívesen olvasnék valamilyen könyvet, itt is szívesen fogadnék pár tanácsot :) (Valami filozofálás, vagy optimizmus, vagy párkapcsolat, vagy szerelem, vagy ilyesmi)
Előre is köszönöm :)
Köszi köszi mindenkinek! :)
Egy évre betábláztatok. :D
talán: Eric Knight – Sam Small csodálatos élete (rövid történetek, humoros és kicsit filozófikus)
ez komolyabb, de szép: herman hesse: sziddhárta.
Köszi okean a választ, majd elolvasom azokat is! :)
Most épp a Mondják meg Zsófikának c. könyvet olvasom, és nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jóóóóó :-)))))))
Köszönöm! :)
Sok helyen hallom ezt a Szent Johanna Gimit, de nem tudok vele azonosulni, nem jön be...
Viszont most kezdtem el olvasni Elizabeth Gilberttől az Ízek, imák, szerelmek-et. (Eat, pray, love) Brrrrrrrutálisan jó! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!