Ha láttam a Trónok harca 2. évadát melyik könyvel folytassam hogy ugyan onnan folytatódjon a történet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 22:03
1/3 anonim válasza:
a 3. könyvvel. De olvasd el sztem az első 2-őt is. NAGYON sok plusz van benne a sorozathoz képest (persze több, mint 1000 oldalt nem igazán lehet visszaadni 20 részben...)
2/3 anonim válasza:
az első évad követi a könyvet szinte teljesen.
a másodikban már rengeteg a különbség,és alap főszereplő karakterek is kimaradnak,vagy megcserélték a sorozatban.
pl kimaradtak a véres komédiások,havas ramsay,reed testvérek,és bolton nagyurat lecserélték tywin-re az aryás részekben.
daxost sem zárják be a széfbe,az 5 könyvben is szerepel.
és a 2.könyv másképpen is ér véget,ezt majd átteszik a 3. évadba.
szóval az 1. könyv kihagyható,de a 2. már nem ha érteni akarod a 3.at.
3/3 kittkatt válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, sajnos nagyon sok minden maradt ki a 2. évadból, a 2. kötethez képest és voltak olyan módosítások is a könyvhöz képest, hogy csak néztem. Amilyen könyvhű volt az 1. évad, a 2. annyira nem az. Mindenképpen érdemes azonban elolvasni az összes kötetet, az író nagyot alkotott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!