Ez nagyon nagy baklövés, vagy egy rendes ötlet?
Már évek óta szeretnék színésznő lenni, és bár tudom, sokan mondják ezt, de úgy érzem, hogy nekem tényleg annak kell lennem.
Eddig sok helyen voltam, de egész életemben a családom és az osztályom is meg alázott, és ezért sose mertem semmit, pedig tudtam, hogy képes lennék rá, és erre már több jel is utalt..
Járok színjátszóba, de úgy érzem, hogy szükségem van a arra, hogy egy kicsit "dolgozhassak így", nagyon szeretnék, ezért kitaláltam, hogy elmegyek abba a színházba ahol a kedvenc magyar színésznőm dolgozik, és megmondom neki ezt, és hogy nagyon szeretnék színházban dolgozni, és hogy nem tudna e ebben segíteni... szerintetek hülyének nézne, mert nem merek bárkit is megkérdezni, mert úgy érzem, hogy lebeszélnének, de én annyira úgy érzem, hogy jó lenne!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!