Jó ötlet lenne ha odaadnám neki?
8 évet jártam zenesuliba de már abbahagytam.
viszont vannak saját db-jaim csak nem tudom őket pontosan leírni. szeretném ha játszanák valaha közönség előtt őket de úgy, hogy ne tudják hogy én voltam a kitaláló.
ezért arra gondoltam hogy felveszem őket és névtelenül elküldöm egy a közelben élő zeneszerzőnek mellékelve azzal a szöveggel hogy írja le ő és ha akarja játssza le őket ha meg nem, akkor valaki helyette.
csak nem tudom mit szólna és megtenné-e. élőben nem merem megszólítani mert nem ismerem és alapból nagyon félek az emberektől, netre meg nem akarom felrakni.
Akármilyen jó anyagot is kapnék zenészként, nem szívesen ékeskednék más tollával. Biztos bennem lenne, hogy egyszer csak megjelensz én meg szégyenben maradok. Ha akár ki is adná az anyagodat, írja oda, hogy ismeretlen szerző?
Szerintem nem kell szerénykedni, nyugodtan írd oda a neved és azt, hogy ha érdekli őket, szabad felhasználásra átengeded nekik, akár még jól is kijöhetsz belőle.
nem akarom hogy megtudják hogy én írtam! írja a saját nevében, vagy hogy ismeretlen szerző
ezért akarom névtelenre a nevem hogy ne is tudja ki vagyok
nem jelennék meg egyébként
miért maradna szégyenben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!