Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Jó ötlet lenne ha odaadnám neki?

Jó ötlet lenne ha odaadnám neki?

Figyelt kérdés

8 évet jártam zenesuliba de már abbahagytam.

viszont vannak saját db-jaim csak nem tudom őket pontosan leírni. szeretném ha játszanák valaha közönség előtt őket de úgy, hogy ne tudják hogy én voltam a kitaláló.

ezért arra gondoltam hogy felveszem őket és névtelenül elküldöm egy a közelben élő zeneszerzőnek mellékelve azzal a szöveggel hogy írja le ő és ha akarja játssza le őket ha meg nem, akkor valaki helyette.

csak nem tudom mit szólna és megtenné-e. élőben nem merem megszólítani mert nem ismerem és alapból nagyon félek az emberektől, netre meg nem akarom felrakni.

2012. aug. 2. 14:23
 1/10 anonim válasza:
Attól függ. Ha valóban nagyon jó minőségűnek ítéled a saját szerzeményeid, akkor anonim küldd el annak a bizonyos zeneszerzőnek. Vesztenivalód nincs. :) Különben szerintem az a bajod, hogy félénk vagy... Miért nem akarod őket pl. netre feltenni?
2012. aug. 2. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Akármilyen jó anyagot is kapnék zenészként, nem szívesen ékeskednék más tollával. Biztos bennem lenne, hogy egyszer csak megjelensz én meg szégyenben maradok. Ha akár ki is adná az anyagodat, írja oda, hogy ismeretlen szerző?

Szerintem nem kell szerénykedni, nyugodtan írd oda a neved és azt, hogy ha érdekli őket, szabad felhasználásra átengeded nekik, akár még jól is kijöhetsz belőle.

2012. aug. 2. 15:09
 3/10 A kérdező kommentje:

nem akarom hogy megtudják hogy én írtam! írja a saját nevében, vagy hogy ismeretlen szerző

ezért akarom névtelenre a nevem hogy ne is tudja ki vagyok

2012. aug. 2. 15:16
 4/10 A kérdező kommentje:

nem jelennék meg egyébként

miért maradna szégyenben?

2012. aug. 2. 15:17
 5/10 anonim válasza:
De miért nem akarod, hogy megtudja? (Első vagyok)
2012. aug. 2. 20:40
 6/10 A kérdező kommentje:
mondom, szeretnék anomin maradni...még előtte is
2012. aug. 2. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa, hogy valaki írt egy jó dalt, majd más kiadta a saját neve alatt, hatalmas sláger lett, dőlt a pénz és szépen jelentkezett az igazi szerző is. A mai világban kevesen vállalkoznának ilyenre, mert olyan pert akasztanak a nyakába, hogy még a házát is elperelik.
2012. aug. 2. 22:00
 8/10 A kérdező kommentje:
komolyzenéről van szó és teljesen biztos hogy ha még csoda folytán akkora hírverést is kapna (mert ugye ma már ez a műfaj nem "divat") akkor sem áhítoznék hírnévre vagy pénzre. elégedett vagyok az anyagi helyzetemmel és nem vágyok többre arra meg pláne nem hogy bárhol is megjelenjen a nevem.
2012. aug. 2. 22:56
 9/10 A kérdező kommentje:
én csak azt akarom hogy játszák valakik, valahol...szimplán meg akarom osztani az emberekkel
2012. aug. 2. 22:59
 10/10 anonim ***** válasza:
És, ha elvinnéd hozzá, hogy nézze meg ezeket a darabokat, a külföldön élő unokaöcséd szomszédja írta, és neked adta, mert tudta, hogy ez a zeneszerző a közeledben lakik, hogy vidd el hozzá, ha arra érdemesnek találja, akkor szeretnéd, ha eljátszaná. Ki is találhatsz egy "nevet" ennek a személynek, ami a te művészi álneved lenne.
2012. aug. 3. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!