Hát jóval többet! :) Finoman szólva! :)
Amúgy én is szeretek rajzolgatni,de én is csak hobbiból.
na ugye, ahhoz meg nem lenne türelmem :D
utolsó: miket rajzolsz szívesen? :)
Igazából képregényrajzoló szeretnék leni,de az emberábrázolással hadilábon állok sajnos >.<
Pedig jó vagyok nyelvtanból,irodalomból,szóval a párbeszédek,stb. jól megy. Meg roppant kreatív vagyok,szeretek írogatni(szoktam is),rövid rémtörténeteket,meg drámákat,illetve dark-fantasykat,verseket. Mások mondták,hogy van hozzá tehetségem,(tanárok,barátok,ismerősök,válaszadók)ne érts félre,nem vagyok nagyképű! xD
Meg ami azt illeti türelmem is van,(már amikor),úgyhogy remélem majd összejön.
Hú,most nézem a kérdésedre még nem is válaszoltam xD
Tájakat szoktam mostanság,nagy rajongója vagyok Tim Burton-nek,illetve Jan Pienkowski rajzai is tetszenek.(Hasonlítanak egymáshoz!)
http://www.youtube.com/watch?v=T06OToVOsbk&feature=related
Jan Pienkowski művei alapján készült ha minden igaz! :)
Utolsó voltam.
Remélem tetszeni fog. :DDD
hmm... hát amúgy elég tehetséges vagy szerintem, van benned valami, jól látod a dolgokat. A portré tanulmányok egyébként a legnehezebbek a rajzolás tudományában, lehet mondjuk csendéletet jobban rajzolsz (formálisan értem, ugye itt már említettek tónusos hibás dolgokat).
Itt az a baj, hogy nincs eléggé megalapozva a tudásod - akár elméletekben is. Ez gyakorlással fejleszthető, ugye az alap a kockológia, majd csendéletek, drapesz, üveg, portré,félakt,akt stb...
Nagy baj, hogy ahogy látom, te síkból síkba másolsz (ami nehéz is). Javaslom az élő beállítást, és a krokit ( ez gyors vonalas vázlat). Kis rajzolással fasza lesz, menni fog hajrá!
értem, hát sok sikert ehhez! :D én általában embereket meg animéket szoktam, de 1x2x rajzoltam kutyát macskát :D azok a legnehezebbek.
utolsó, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!