Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek jól tudok rajzolni...

Szerintetek jól tudok rajzolni? (kép lent)

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 6. 18:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Van még mit gyakorolni,de amúgy egész jó! :)
2012. szept. 7. 15:42
 12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm :) nem akarok grafikus lenni vagy ilyesmi gondolom ahhoz többet kell rajzolni meg tanulni.. csak unatkozásból rajzolok :)
2012. szept. 7. 15:51
 13/22 anonim ***** válasza:

Hát jóval többet! :) Finoman szólva! :)

Amúgy én is szeretek rajzolgatni,de én is csak hobbiból.

2012. szept. 7. 17:21
 14/22 A kérdező kommentje:

na ugye, ahhoz meg nem lenne türelmem :D

utolsó: miket rajzolsz szívesen? :)

2012. szept. 7. 17:41
 15/22 anonim ***** válasza:

Igazából képregényrajzoló szeretnék leni,de az emberábrázolással hadilábon állok sajnos >.<

Pedig jó vagyok nyelvtanból,irodalomból,szóval a párbeszédek,stb. jól megy. Meg roppant kreatív vagyok,szeretek írogatni(szoktam is),rövid rémtörténeteket,meg drámákat,illetve dark-fantasykat,verseket. Mások mondták,hogy van hozzá tehetségem,(tanárok,barátok,ismerősök,válaszadók)ne érts félre,nem vagyok nagyképű! xD

Meg ami azt illeti türelmem is van,(már amikor),úgyhogy remélem majd összejön.

Hú,most nézem a kérdésedre még nem is válaszoltam xD

Tájakat szoktam mostanság,nagy rajongója vagyok Tim Burton-nek,illetve Jan Pienkowski rajzai is tetszenek.(Hasonlítanak egymáshoz!)

2012. szept. 7. 18:52
 16/22 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=T06OToVOsbk&feature=related

Jan Pienkowski művei alapján készült ha minden igaz! :)

Utolsó voltam.

Remélem tetszeni fog. :DDD

2012. szept. 7. 18:55
 17/22 anonim ***** válasza:

hmm... hát amúgy elég tehetséges vagy szerintem, van benned valami, jól látod a dolgokat. A portré tanulmányok egyébként a legnehezebbek a rajzolás tudományában, lehet mondjuk csendéletet jobban rajzolsz (formálisan értem, ugye itt már említettek tónusos hibás dolgokat).

Itt az a baj, hogy nincs eléggé megalapozva a tudásod - akár elméletekben is. Ez gyakorlással fejleszthető, ugye az alap a kockológia, majd csendéletek, drapesz, üveg, portré,félakt,akt stb...

Nagy baj, hogy ahogy látom, te síkból síkba másolsz (ami nehéz is). Javaslom az élő beállítást, és a krokit ( ez gyors vonalas vázlat). Kis rajzolással fasza lesz, menni fog hajrá!

2012. szept. 7. 19:19
 18/22 A kérdező kommentje:

értem, hát sok sikert ehhez! :D én általában embereket meg animéket szoktam, de 1x2x rajzoltam kutyát macskát :D azok a legnehezebbek.

utolsó, köszönöm! :)

2012. szept. 7. 19:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Wow!

Animét,hogy csináltál?

2012. szept. 8. 14:20
 20/22 A kérdező kommentje:
az a legkönnyebb :D
2012. szept. 8. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!